Nickerie.Net, woensdag 03 november 2010


“De president heeft voor Doebay als dc gekozen”

Nickerie - Parlementariër Rashied Doekhie (NDP/MC) zegt dat president Desi Bouterse voor Laksmienarain Doebay heeft gekozen om de functie van districtscommissaris in Nickerie te bekleden. Volgens Doekhie staan alle gelederen van de partij in Nickerie achter deze voordracht. De parlementariër zegt dat Doebay binnenkort stage zal lopen bij de huidige dc Bhagwathpersad Shankar. Er zijn geen twijfels meer en de post van dc Nickerie staat niet meer ter discussie.

Laksmienarain Doebay wordt de nieuwe dc van Nickerie.

Doekhie merkt op dat Doebay capabel genoeg is voor deze functie. “Hij is een Nickeriaan, zit allang bij de partij en is een invloedrijke persoon binnen de gemeenschap. De partij beschikt over voldoende capabele mensen, maar Doebay is dé persoon voor deze functie”, aldus Doekhie. De parlementariër benadrukt dat de post van dc in Nickerie door de NDP ingevuld wordt en dat dit al bekend is binnen de coalitietop.

Door de voordracht van Doebay als dc hebben enkele ontevreden burgers brieven met fictieve namen geschreven die de ronde doen in de samenleving. Doekhie zegt zich helemaal niet te storen aan deze brieven, omdat het bestuur unaniem achter deze voordracht staat. Voor de parlementariër, die zelf ook dc is geweest, is bekwaamheid belangrijk. De opmerkingen dat Doebay geen titel voor zijn naam heeft staan, vindt Doekhie niet relevant. De meeste dc’s hebben geen titel voor hun naam, maar hebben wel een geweldige job gedaan.

Doebay zegt dat hij vanuit de top gevraagd is om deze functie te bekleden. Hij is er helemaal klaar voor. “Ik ben altijd een eerlijk mens geweest en dat zal zo blijven. Ik wil me inzetten voor het district en daarmee ontwikkeling brengen voor het land. Ik wil deze functie met alle oprechtheid vervullen”, aldus Doebay.

(Wanita Ramnath)

Bron / Copyright:

Nickerie.Net /dWT

03-11-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics