Nickerie.Net, maandag 08 november 2010


GTST neemt 15 afleveringen op in Suriname

Paramaribo – Suriname was tot en met vandaag het decor van de populaire serie “Goede Tijden Slechte Tijden”. Van 29 oktober tot 05 november zijn er opnames gemaakt in Paramaribo, het Berg en Dal-resort en Awarradam voor een verhaallijn van 3 weken (15 afleveringen) wat zich afspeelt in Suriname. Deze afleveringen zullen in december te zien zijn op RTL 4.

Het is voor het eerst dat er zo een grote en buitenlandse soap serie wordt opgenomen in Suriname. Met de crew reizen ook mee naar Suriname de pers van ondermeer de Telegraaf, Veronica Magazine, Tros kompas, Glossy, Avrobode en de hitkrant.

Het is de bedoeling dat de belevenissen van de acteurs, vanwege de opnames in Suriname, een krachtige bijdrage levert aan het meer bekendheid geven van het land. De acteurs logeerden afgelopen week in het Hotel Krasnapolsky en zijn vandaag terug gevlogen.

De verwachting is dat hierdoor miljoenen Nederlanders kennis zullen maken met Suriname. Met dit project zal Suriname, zoals nooit eerder, in de publiciteit gezet worden door de Nederlandse pers.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net /Culturo

08-11-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics