Nickerie.Net, dinsdag 09 november 2010


Doelwijt ontroert over ontvangst studenten van ICT lerares

PARAMARIBO – In gesprek met GFC Nieuws zegt directeur Joan Doelwijt van het Lyceum 2, dat zij blij is terug te zijn op school en vol goede moed verder zal gaan. Voor haar is de zaak afgehandeld. Ze zal zich samen met de leerkrachten weer volledig inzetten zodat de studenten ook dit jaar goede resultaten boeken.

“Voor mij is de zaak afgehandeld. We zijn vandaag weer begonnen. Ik heb mijn leerkrachten toegesproken en zij op hun beurt de studenten. Het voelt goed aan weer terug te zijn en het grote doel waarvoor wij hier zijn te dienen. Wij, de leerkrachten en ik, hebben uitvoerig gepraat over het gebeurde. Ieder verwerkt het op zijn eigen manier. De ICT juffrouw is vol goede moed vanmorgen begonnen en ze is zelfs toegezongen door de studenten van één van de vierde klassen. Ouders hoeven niet te denken dat wij strenger zullen optreden dan voorheen. Wij zijn niet rancuneus, maar we zullen wel blijven corrigeren en ons volwassen gedragen naar de studenten toe en dat ook van hen verwachten.”

Doelwijt benadrukt dat ongeacht wat zich heeft voorgedaan het Schoolreglement nog steeds recht overeind staat. Ontroert vertelt ze hoe één van de vierde klassen de bewuste juffrouw, om wie alles draaide, vanmorgen met twee liederen “ Hero” en “No One” heeft ontvangen, totdat zij de ICT lessen moesten gaan volgen. De docente wees de studenten erop, dat het internet ook veel positieve zijden heeft en dat zij daarvan gebruik moeten maken.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net /GFC

09-11-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics