Nickerie.Net, zondag 28 november 2010


Ashwin Balrak opgepakt met 82 kilo cocaine

AMSTERDAM - De politie heeft gisteren bij een inval in een appartement op de 29e verdieping van een Rotterdamse woontoren 82 kilo cocaļne in beslag genomen. Bij deze politie-actie werden vijf Surinamers gearresteerd.

Advocaat Ashwin Balrak alias 'Bad Boy'.

Een van de arrestanten is advocaat. Het gaat om de bekende strafpleiter Ashwin Balrak uit Rotterdam, die ook actief is als freefighter. Tijdens de politie-inval was het vijftal juist druk bezig om 82 kilo cocaļne te versnijden met een wit poeder. Dat gebeurde met een gewone keukenmixer in de keuken. In de flat werden verder diverse keukenblenders aantroffen, net als een cocaļnepers met logoplaten en een groot aantal mobiele telefoons.

Ashwin Balrak heeft een advocatenkantoor in Utrecht. Hij staat als strafadvocaat geregeld criminelen bij in de rechtszaal, onlangs nog een Syrische vechtsporter die door justitie werd verdacht van overvallen.

De Nationale Recherche viel de flatwoning binnen in het kader van een maandenlang onderzoek naar drugssmokkel. De cocaļne had een straatwaarde van drie miljoen euro. In de woning in Purmerend werd 25 kilo aan bankbiljetten aangetroffen. Na telling bleek het te gaan om 1,4 miljoen euro.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /Telegraaf / Kickbox

27-11-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics