Nickerie.Net, maandag 29 november 2010


Politieke zuivering regering Bouterse gaat door: DC Shankar ontheven

NIckerie - Bhagwathpersad Shankar is per maandag 29 november geen districtscommissaris van Nickerie meer. Hij moet zijn kantoor ontruimen en instructies afwachten. Dit heeft Shankar te horen gekregen van minister Linus Diko van Regionale Ontwikkeling.

Bhagwatpersad Shankar is vanaf maandag geen districtscommissaris meer van Nickerie.

Shankar wil niks loslaten over dit acute besluit van de regering. "Het gaat om een politieke beslissing", zegt Shankar tegenover NSS. Meer wil hij niet kwijt. Hij staat ter beschikking van de minister van Regionale Ontwikkeling.

Vrijdag werd de districtscommissaris ontboden door Diko. Hij moest onmiddellijk naar de stad afreizen. "Ik heb een goed gesprek gehad met de minister. Maandag zal ik een persconferentie beleggen, waar ik meer uit de doeken zal doen. Ik zeg nu niets meer", aldus Shankar resoluut.

Intussen is het bekend dat de Nationale Democratische Partij Laksmienarain Doebe, op deze post wil hebben. De regering wil niet wachten tot deze benoeming rond is. Doebe moet ook nog opgeleid worden en stage lopen. Besloten is om Shankar per direct van deze post te verwijderen. De directe aanleiding is nog niet duidelijk.

(Wanita Ramnath)

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS/FOS Network

27-11-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics