Nickerie.Net, maandag 29 november 2010


Venetiaan had geen feestvreugde

PARAMARIBO – “Ik had geen feestvreugde. Mijn eigen gevoelens gaven mij aan dat ik er niet aan kon meewerken. Wij wilden het volk niet negatief beïnvloeden. Daarom hebben wij niet vooraf aangegeven dat wij niet aanwezig zouden zijn op de DNA feestvergadering van afgelopen 25 november. Commentaren die nu gegeven worden laat ik over aan hen die commentaar leveren.”

Woorden van oud-president Ronald Venetiaan in gesprek met GFC Nieuws. Onze redactie vroeg hem een reactie over het niet aanwezig zijn op de feestvergadering van DNA op 25 november. De gemeenschap had verwacht dat Venetiaan, die het land 15 jaren heeft geleid, aanwezig zou zijn.

Venetiaan: “Het feest mocht gevierd worden. Het is een inspiratie geweest voor het volk om door te gaan. Maar nu is er een persoon aan de leiding die de republiek 30 jaar geleden verraden heeft, amnestie heeft gekregen en een schrikbewind heeft gevoerd. Het volk en de natie zijn toen terug gegooid in armoede en ellende. Hij heeft nooit de verantwoordelijkheid op zich willen nemen. Nu negeert hij het 8 december proces waarin hij hoofdverdachte is. Hij heeft niet geleerd uit het verleden. Er worden mensen op zeer gevoelige plaatsen aangesteld. Personen beginnen weer bang te worden. Ik kan geen feestvreugde aanvoelen. Het land wordt financieel en economisch weer achteruit gebracht.”

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / GFC

29-11-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics