Nickerie.Net, vrijdag 10 december 2010


Onervaren partner van minister Lackin wordt voorzitter deviezencommissie

Ingezonden GFC (door A. Naipal)

 

Paramaribo - De benoeming van Kamlawatie Madho als voorzitter van de deviezencommissie heeft vriend en vijand van regering Bouterse laten grinnikken. Kalawatie Madho is de levenspartner van Winston Lackin, de minister van buitenlandse zaken. Door de benoeming van haar zie je ondubbelzinnig de vriendjes politiek gedachte. Voor de zoveelste keer gebruikt de coalitie de terminologie “andere inzichten” om ervaren deskundigen te vervangen. Het woord “andere inzichten” lijkt nu echt op een toverwoord. Als dit de manier is om is om deskundigen te vervangen gaan we met zijn allen naar de bliksem.

 

Frappant genoeg is dat de nieuwe voorzitter zelf aangeeft dat ze niet veel begrijpt van het deviezenverkeer. Men zegt altijd: the right man on the right place . Ik wil niet onvriendelijk doen tegenover mevrouw Kamlawatie Madho, maar als zij zelf zegt dat ze niet veel begrijpt van het deviezenverkeer, dan is ze the wrong woman on the wrong place. Dit kan absoluut nooit een goede pragmatische benadering zijn.

 

De adviseurs van de president hebben hem ingefluisterd dat de deviezenwet veranderd moet worden, en hij neemt blindelings de adviezen over, want de president is zelf geen deskundige op financieel gebied. Dat de uittredende leden van de deviezencommissie niet uitgenodigd waren, is gewoon laakbaar. Het is een immorele daad van de administratie van de president. En als de president dacht doormiddel van een simpele verontschuldiging de zaak te vergoelijken, is dat een nog grotere schande. Zo gaan we niet met elkaar om in een geciviliseerde samenleving.

 

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /GFC

10-12-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics