Nickerie.Net, maandag 13 december 2010


Ex-Dc Shankar: Ik heb mijn werk altijd naar eer en geweten gedaan

NICKERIE – Oud Districtscommissaris Bhagwatpersad Shankar ontkent tegenover RTV in Nickerie dat hij tegen wet en recht heeft gehandeld gedurende de periode dat hij districtscommissaris is geweest in Nickerie. Shankar: “Ik heb altijd naar eer en geweten mijn werk gedaan. Men mag onderzoeken. Ik wilde niet in de pers treden, maar u bent hier bij mij thuis en ik vind dat de gemeenschap mag weten wat er speelt.”

Eerder had een medium vermeld dat Shankar verweten wordt van wanbestuur en frauduleuze handelingen aangezien de kas van het commissariaat bij overname leeg was. Samsoedien zei dat zij een intern onderzoek is begonnen om na te gaan wat er fout is. Zij achtte het niet nodig de Centrale Lands Accountant Dienst (CLAD) noch de politie in te schakelen voordat het interne onderzoek is afgerond.

Shankar was, op enkele dagen na, precies vijf jaar DC in Nickerie. Hij werd om politieke redenen vervangen. Zijn plaats is ingenomen door Roline Samsoedien die in korte tijd Laksmienarain Doebay moet klaarstomen om de nieuwe DC van Nickerie te worden.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /GFC

13-12-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics