Nickerie.Net, vrijdag 07 januari 2011


Lila vermoedelijk nieuwe directeur SZN

PARAMARIBO/NICKERIE GFC Nieuws verneemt van haar correspondent in Nickerie, dat August Lila, de huidige waarnemend directeur van het Streek Ziekenhuis Nickerie, vermoedelijk de nieuwe directeur wordt van het ziekenhuis. Via andere bronnen heeft GFC Nieuws vernomen dat Lila ook een van de sollicitanten is en dat hij, door het SZN personeel, bond SZN en de gemeenschap in Nickerie gedragen wordt om deze post te bekleden.

De evaluatie commissie onder voorzitterschap van Richinel Small heeft tijd gevraagd om deze evenwichtige zaak goed te kunnen afronden. In gesprek met GFC Nieuws zegt Small: De commissie is ingesteld door het stichtingsbestuur van het ziekenhuis. Wij behandelen alle sollicitanten gelijkwaardig. Na evaluatie gesprekken met hen zullen wij een voorstel doen aan de minister, die ook een vertegenwoordiger heeft in de commissie. Hij, de minister, zal dan een uiteindelijk keuze maken en deze voordragen aan de Raad van Ministers.

Small wilde niet kenbaar maken of Lila wel of niet tot de sollicitanten behoort. Lila, een deskundige in cultuur techniek en afgestudeerd in land- en waterbeheersing, heeft een scala van titels voor en achter zijn naam staan. Hij is momenteel stafmedewerker van het Multi Purpose Corantijn project.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/GFC

07-01-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics