Nickerie.Net, maandag 10 januari 2011


August Lila: “CT-scan en benoeming nieuwe directeur hoge prioriteit bij SZN”
Geplaatst: 10/01/2011

Nickerie -  Volgens voorzitter August Lila van het SZN-stichtingsbestuur is het jaar 2010 redelijk goed geweest voor het Dr.Lachmipersad Mungra Ziekenhuis. Het ziekenhuis is erin geslaagd om de dienstverlening op peil te houden en waar nodig deze aan te scherpen.

Voor de stichtingsvoorzitter is het jaar 2011 heel druk begonnen en zijn er reeds prioriteiten gesteld. De twee prioriteiten die hoog aan top staan, zijn de benoeming van de nieuwe directeur en de installatie van een CT-scan. Ten aanzien van het laatste is er reeds het vorig jaar een MoU getekend. Verder geeft Lila te kennen dat een commissie van 7 personen zich gaat buigen over de 9 sollicitanten voor de functie van directeur SZN. Het resultaat zal vervolgens aan het bestuur op zijn vroegst in de derde week van januari 2011 gepresenteerd worden, waarna uiteindelijk de beslissing zal vallen.

Lila zegt dat zowel stedelingen als Nickerianen hebben gereflecteerd. Er zitten ook vrouwelijke sollicitanten tussen. Aanvankelijk moest de commissie haar rapport al in december 2010 hebben gepresenteerd. Lila zegt dat met de nieuwe coalitie, er zeker wijzigingen zullen komen in het stichtingsbestuur. Tot zover heeft het huidige bestuur nog geen officiële berichtgeving ontvangen hieromtrent.

Danny Jibodh

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/DBS

10-01-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics