Nickerie.Net, donderdag 13 januari 2011


Boeren steunen ADRON directeur

PARAMARIBO/NICKERIE – GFC Nieuws verneemt vanuit Nickerie, dat de rijstboeren in het district alle moeite doen om directeur Lekhram Soerdjan van ADRON (rijstlaboratorium) op zijn post te behouden. De boeren en andere rijstdeskundigen zoals Leakat Mahwatkhan, zeggen dat indien Soerdjan vervangen wordt, de regering een grote fout maakt en dat de landbouwsector in het district ten gronde zal gaan.

Soerdjan heeft de laatste jaren zijn uiterste best gedaan de landbouwsector in Nickerie weer op rails te krijgen en dat is hem heel goed gelukt middels zijn dagelijks radio- en tv voorlichtingsprogramma’s. Eerder was er nooit voorlichting, zo wordt beweerd. “Ik hoop niet dat de president fouten zal maken ten gunste van partij loyalisten, vooral in de rijstsector waar er veel praters zijn en weinig werkers”, is de opvatting van Mahawatkhan

Mahawatkhan staat in de gemeenschap bekend als een eerlijk en oprecht persoon die geen blad voor de mond neemt. De boeren zien Lekhram als ’the right man on the right place’.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/GFC

13-01-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics