Nickerie.Net, zondag 06 februari 2011


Antoine Elias mogelijk nieuwe directeur SZN

Beta Debidien, 04/02/2011

NIEUW-NICKERIE - Antoin Elias wordt volgende week vrijdag mogelijk benoemd tot de nieuwe directeur van het Lachmipersad Mungra Streek Ziekenhuis Nickerie (SZN). De krant verneemt uit betrouwbare bron dat Ellias voorgedragen is vanwege zijn verdiensten bij de WiN-Groep en het herstel van het Cultureel Centrum Nickerie (CNN). Elias zou ook worden gedragen door de gemeenschap van het district.

Rashied Doekhie, parlementariër van de Mega Combinatie (MC/NDP) heeft de afgelopen dagen in een televisieuitzending de gemeenschap van Nickerie geďnformeerd dat de benoeming van een nieuwe directeur van SZN enkele weken terug on hold is gezet. Volgens Doekhie wordt nu weer de naam van August Lila doorgestuurd naar minister Celsius Waterberg van Volksgezondheid om benoemd te worden tot directeur van het SZN. “Lila moet nu echt de eer aan zichzelf houden, omdat wij in het bezit zijn van rapporten waaruit blijkt dat onder zijn leiding er miljoenen SRD's verdwenen zijn zonder dat het personeel en de bond er iets van afweten”.

De parlementariër vraagt Lila het SZN met rust te laten. “Dan gaat hij op kosten van het SZN op reis, of rijdt Lila op dure brandstof van het SZN dwars door Nickerie”. Doekhie kan niet begrijpen dat Lila weer zijn naam heeft doorgestuurd om benoemd te worden tot directeur van de ziekeninrichting. Hij zegt dat de volgende week een nieuw bestuur zal worden benoemd die de sollicitatieprocedure weer in acht zal nemen, zodat mensen opnieuw kunnen solliciteren voor de nieuwe post van directeur bij het SZN. De krant kon geen reacties verkrijgen van zowel August Lila als Richenel Small, secretaris van het stichtingsbestuur van het SZN.-.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/NSS

04-02-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics