Nickerie.Net, maandag 14 februari 2011


OS Skoertjie kampioen Minov Schoolsport Nickerie

Nickerie - De meisjes van OS Skoertjie zijn als winnaar uit de bus gekomen bij het U-13 scholensport van het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling. Schoolleider Girdjakoemar Dinai zegt dat de meisjes van zijn school het bijzonder goed hebben gedaan en getoond hebben dat ‘kinderen van de polders’ niet onder doen voor anderen. De school won met 5-4 van de OS Zeedijk.

De meisjes van OS Kroetjie kampioen van Minov Nickerie Schoolsport.

In de voorronde kwamen de meisjes van OS Skoertjie uit tegen die van OS III en OS IV. OS Skoertjie won beide wedstrijden en ging door naar de halve finale. Dinai zegt dat zijn school tegen de Spangenbergschool uitkwam en won met 7-0. De trotse schoolleider zegt dat de meisjes goed getraind worden.

Trainer Debidien vertelt dat de meisjes twee keren in de week op het voetbalveld van ‘Pechaan’ bezig zijn met de trainingen. De school zal tegen OS Latour uitkomen. Speler Runisa Todikromo is middenvelder en speelt sinds de derde klas voetbal. Stopper Priti Chaturi vindt het leuk om te voetballen. Ook zij speelt al sinds de derde klas. De meisjes zijn goed gemotiveerd en zeggen te gaan voor het ’s lands kampioenschap.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/NSS

14-02-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics