Nickerie.Net, zondag 27 februari 2011


Jharap houdt lezing bij Tagore

Eric Mahabier, 26/02/2011

DEN HAAG - Ex-Staatsolie directeur Eddy Jharap is vrijdag 4 maart in Den Haag te gast bij Stichting Sociëteit Tagore. Hij zal een lezing verzorgen met als titel ‘The key to success’. Jharap, die hoofdpersoon is in het boek ‘Vertrouwen in eigen kunnen’, zal onder andere uiteenzetten hoe binnen een onderneming succesvol te zijn.

Srirampersad Eduard (Eddy) Jharap is geoloog en zakenman. Hij heeft vooral bekendheid gekregen door de successen van Staatsolie dankzij de strategie en het beleid dat hij gedurende 25 jaren voerde als algemeen directeur. Hij is de eerste werknemer, eerste directeur en de eerste jubilaris met 25 dienstjaren van het bedrijf. Voor zijn diensten mag hij zich drager van het Grootlint in de Ere-Orde van de Gele Ster noemen. Hij werd in 2005 opgevolgd door Marc Waaldijk.

De in 1997 opgerichte Tagore organiseert geregeld activiteiten waarbij cultureel entertainment gekoppeld wordt aan informatie over allerhande zaken. Eerder was hoogleraar Chan Choennie ook gast bij Tagore. Choennie ging in op de Lalla Rookh-leerstoel die in ontwikkeling is.-.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/dWT

27-02-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics