Nickerie.Net, zondag 27 februari 2011


Beweringen Bouterse pure stemmingmakerij

Paramaribo - De bewering van president Desiré Bouterse, dat vaker plannen zijn beraamd om hem van het leven te beroven, met name tijdens de vorige regering, noemt ex-president en lid van De Nationale Assemblée van Suriname, Ronald Venetiaan, pure stemmingmakerij.

Volgens hem hebben we dit recentelijk ook van Ramon Abrahams mogen vernemen. “Als Bouterse zich bedreigd voelt, zou hij zich ernstig moeten afvragen waarom mensen hem om het leven zouden willen brengen”. Overigens zegt Venetiaan, dat het hem is opgevallen, dat zodra Bouterse in problemen zit, hij vindt dat mensen hem willen doodmaken. Hij wijst op de intense manier, waarop Bouterse en de ex- commandant uit de zogenaamde revo-periode Badrissein Sital elkaar tegenwoordig omhelzen, terwijl Bouterse deze zelfde Sital ooit liet opsluiten, omdat die hem zou willen vermoorden. “Hij heeft behoefte aan het verspreiden van dit soort berichten op momenten, waarop hij geen zakelijke argumenten kan aandragen om te rechtvaardigen, waarom hij misdaden verheft tot gloriedaden.

Wij, de Nationale Partij Suriname, hebben aangegeven, dat 25 februari een dag van nationale rouw en bezinning is en die bewering onderbouwd. Bouterse’s reactie daarop is, dat mensen hem wilden doodmaken”. Bouterse’s vermoeden, dat mensen hem tijdens de vorige regering van het leven wilden beroven, geeft volgens Venetiaan aan dat hij kennelijk geraakt is door de recente mediacampagne van het Nieuw Front. “Mijn naam is expliciet genoemd, waarschijnlijk met de bedoeling mij te intimideren. Maar hij weet van tevoren, dat hij zich daarin vergist”,aldus de ex-president, parlementariër en voorzitter van de NPS.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/De West

27-02-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics