Nickerie.Net, zondag 06 maart 2011


Dood Singh houdt gemoederen Nickerie bezig

PARAMARIBO/NICKERIE Vanuit Nickerie verneemt GFC van haar correspondent dat de gemoederen in Nickerie nog danig worden beziggehouden met de dood van de 22-jarige Omesh Singh. De man die door een bus was aangereden en zwaar gewond raakte, werd in het Streekziekenhuis Nickerie opgenomen en aan een beademingsapparaat gezet.

Er ontstonden problemen met het apparaat en hij moest cito naar het Diaconessenhuis in Paramaribo vervoerd worden. Toen begon voor hem het einde. Volgens informatie van het SZN werd Singh niet opgenomen in het Diaconessenhuis omdat de directeur, Rakesh Gangaram Panday, eerst geld wilde zien.

Na het overlijden van Singh zegt Gangaram Panday dat niemand hem heeft gezegd dat het om een levensbedreigende situatie ging. Het is publiek geheim dat zowel in Paramaribo en Nickerie het niet botert tussen de specialisten van de ziekenhuizen en de directie.

Veel Nickerianen vinden dat het ministerie van Volksgezondheid een diepgaand onderzoek moet instellen ter voorkoming dat dit weer eens gebeurt.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / GFC

06-03-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics