Nickerie.Net, woensdag 09 maart 2011


BICC ontvangt kampioenstrofee van Nickerie

Nickerie - BICC is in het district Nickerie cricket kampioen geworden. Zondag reikte Radj Narain, voorzitter van de Surinaamse Cricket Bond de prijzen. Hij is voor deze gelegenheid speciaal naar Nickerie afgereisd. Het team van Flamingo moest ondanks een gelijk aantal punten score genoegen nemen met het semi kampioenschap. In het reglement staat dat bij gelijke score de club met de beste run-rate uitgeroepen wordt tot kampioen. De beste bowler bij de senioren was Radjinder Mangroe (RCC) en de beste batsman was Sanjay Oemraw (Flamingo).

Radj Narain reikt de kampioensbeker uit aan BICC.

Narain reikte de kampioenstrofee aan BICC. Hij is vol lof over het initiatief van de Nickerie Cricket Bond (NCB), die het voortouw heeft genomen om een U-15 klasse te organiseren. Daar werd Flamingo kampioen en BICC semi-kampioen. In de U-19 klasse werd Flamingo kampioen en RCC werd semi-kampioen. Narain is ook zeer te spreken over de toenemende publieke belangstelling voor de cricketsport.

De voorzitter van de NCB, Nirmal Badloe, is tevreden over de prestaties van de leden. Vol trots geeft hij aan dat de wedstrijd voor het kampioenschap van Suriname gepland in april, in Nickerie gespeeld zal worden. Dan zullen tegen elkaar uitkomen, BICC, de kampioen van Nickerie, en de kampioen van Paramaribo.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

09-03-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics