Nickerie.Net, donderdag 10 maart 2011


Zuster Dankerscentrum ontvangt tandemfietsen

Nickerie - Het Zuster Dankerscentrum in Nickerie heeft vier tandemfietsen in ontvangst mogen nemen. Dit geschenk is afkomstig van Wings of Support uit Nederland. Deze organisatie is een fonds van de KLM-crew en bestaat uit piloten en stewardessen. Hanna Paul, projectcoördinator van Wings of Support, overhandigde deze geste aan de kinderen van het Dankerscentrum. De WINgroep heeft voor deze donatie bemiddeld.

De tandemfietsen werden meteen uitgetest.

Directeur Aziz Khodabaks zegt dat het centrum al over vier tandemfietsen beschikt. “De nieuwe zijn bijzonder, omdat de begeleider en het kind naast elkaar kunnen zitten. Voorheen zaten ze achter elkaar. Hierdoor is het nu mogelijk dat de kinderen met een dubbele beperking veilig meegenomen kunnen worden voor een fietstochtje in het district”, aldus Khodabaks.

De fietsen werden meteen uitgetest op de straten van Nieuw Nickerie. Twee jaar geleden ontving het Dankerscentrum van Wings of Support sport- en spelmateriaal voor het nieuwe sportveldje. Het Dankerscentrum biedt opvang aan 40 kinderen met een beperking.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

09-03-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics