Nickerie.Net, dinsdag 15 maart 2011


Marciano Lie A Young: “Nickerie bruist van leadership talent onder jongeren”  
Geplaatst: 14/03/2011

Nickerie -  JCI- training commissioner voor de Amerika’s, Marciano Lie A Young, heeft in het weekend een presentatie gehouden in Nickerie. Deze had als titel: “Young active citizens of Nickerie”. Met deze presentatie heeft Lie A Young, die ook komt uit Nickerie, aangegeven dat jongeren tussen de 18-40 jaar goed gebruikt moeten maken van hun talent en leiderschapkwaliteiten om hogerop te komen.

Hij wees de jongeren erop dat Junior Chamber International zo een organisatie is waar deze doelgroep, eenmaal lid, behoorlijke ontplooiingskansen krijgt om uit te groeien. Volgens hem zal Nickerie hierin zeker slagen, daar de potenties aanwezig zijn. In het verleden hebben de Jaycees wel heel veel successen geboekt met hun projecten en heel wat mannen en vrouwen helpen vormen.

Lie A Young heeft de jongeren en vooral ook het bedrijfsleven van Nickerie opgeroepen om te participeren in deze wereldwijde organisatie. Samen met oudere Jaycees wordt nu gewerkt aan een heractiveringstappen plan om JCI Western weer te bemannen. Het streven is erop gericht om alvast te starten met een harde kern van 15 personen. Deze harde kern moet uiterlijk in oktober 2011 uitgegroeid zijn tot minimal 25 contribuerende leden.

Danny Jibodh

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / DBS

14-03-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics