Nickerie.Net, maandag 21 maart 2011


Liefdesdrama Nickerie eist 2 doden

NICKERIE - De 26 jarige Sita Lalai is zaterdagavond rond negen uur door kapwonden komen te overlijden. Zij werd in de omgeving van het  Nickerie Airport doodgekapt door Alie Kodan. Kodan had naar verluidt al langer een oogje op het slachtoffer, dat echter geen relatie meer met hem wilde. Zij was moe van zijn avances, zo wordt vernomen door onze redactie.

Het drama ontstond, nadat de moordenaar Sita in een Toyota Caldina aantrof met een ander manspersoon, ene Pablo. Dit tafereel maakte kennelijk een enorme woede los in de geweldenaar. Met een kaimanhouwer begon hij in te slaan op het voertuig waar het duo in zat. Het lukte hem uiteindelijk om de vrouw uit de auto te sleuren en haar vervolgens dood te kappen.

Pablo hield enkele kapwonden aan zijn linkerhand over aan het geweldsincident. De dader liep vervolgens 500 meter verder van de plaats delict en hing zichzelf op aan een Djamoeboom. Saillant detail is dat Sita over twee maanden in het huwelijksbootje zou stappen met Pablo.

Volgens verschillende bewoners van het rijstdistrict heeft de Paghwaviering een sobere tint gekregen door het moordincident.

Foto: Het lijk van Alie Kodan wordt afgevoerd door familieleden

 

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / GFC

21-03-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics