Nickerie.Net, maandag 28 maart 2011


Onduidelijkheid rond liefdesdrama Nickerie

NICKERIE – Op zaterdag 19 maart vond er een drama plaats nabij Nickerie Airport. Volgens informatie van de politie zou Alie Kodan, de jonge vrouw Sita Lalai, uit jaloezie hebben dood gekapt. Zij werd uit een auto waarin zij met ene Pablo zat zijn gesleurd en vermoord. Kodan zou zich daarna aan een Djamoenboom hebben opgehangen.

Foto: Alie Kodan. Hij werd vorige week dood aangetroffen hangend an een Djamoenboom

GFC Nieuws verneemt een heel andere versie van het gebeuren van een broer van Kodan. Hij beweert dat Pablo en anderen de boosdoener zijn en niet zijn broer.

De broer werd door Lalai gebeld om bij haar te komen. Toen hij daar aankwam werd eerst Lalai vermoord en toen belaagde men Kodan. Hij werd volgens de broer met een houten balk buiten westen geslagen, vervolgens op een bromfiets gepaatst en later aan een boom opgehangen. Het moest lijken op zelfmoord.

De broer van de overleden man vindt het vreemd dat de zaak te Zeedijk heeft plaatsgevonden, maar dat de politie van Corantijpolder de kwestie heeft afgehandeld. Hij verklaart overigens dat wanneer iemand zich ophangt, dat bepaalde natuurlijke gevolgen met zich meebrengt.

De tong van de gehangene komt eruit en hij heeft nog een laatste spermalozing. Dit manifesteerde zich niet bij de overleden persoon. Ook wekt het bevreemding op dat Pablo als hoofdgetuige vrij rondloopt. Het naaste familielid geeft verder aan nog een getuige te hebben, echter is die bang om voor de dag te komen om te vertellen wat hij heeft gezien.

Naast dit gebeuren deed zich ook een incident voor tussen de politie ter plekke en de pers die foto’s wilden maken en een film schieten. Van de aanwezige politie mannen mocht de aanwezige pers dat niet doen.

Van de wetsdienaren verneemt onze redactie echter dat er een communicatie stoornis was tussen de agenten en de pers. Er zijn duidelijke afspraken tussen pers en politie en die afspraken willen partijen respecteren, zo wordt meegedeeld.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / GFC

28-03-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics