Nickerie.Net, maandag 18 april 2011


Adron-leider Soerdjan: “Ik hou met alles rekening”

Lekhram Soerdjan

PARAMARIBO – Adron-directeur Lekhram Soerdjan houdt rekening met de mogelijkheid dat hij wordt vervangen. “Ik hoop dat mijn vervanger het beter zal doen”, zei hij vanmorgen in het radioprogramma ‘ABC Actueel’.

Al enkele dagen doen geruchten de ronde dat de leiding van het Anne de Vries Rijstonderzoekscentrum Nickerie (Adron) plaats zal moeten maken voor professor Abdoel Salam.

Soerdjan: “Ik ken de professor en heb hem ontmoet bij de installatie van Laksmienarain Doebay als nieuwe dc van Nickerie. Wij hebben elkaar gesproken en hij zei mij zeker bereid te zijn, indien hij een aantrekkelijk pakket krijgt aangeboden, als algemeen landbouwadviseur van de regering te willen werken. Bij mij is hij bekend als cashew-veredelaar”.

Soerdjan zegt dat het Adron-bestuur hem nog niet heeft gezegd dat hij wordt ontslagen. “Dus wacht ik af”. Soerdjan is sinds 1 december 1998 in dienst van het Adron. In 2009 tekende hij een driejarig contract.

Soerdjan hierover: “ Ik heb geen wurgcontract. Als ik plaats moet maken heb ik zes maanden de tijd om op te ruimen en over te dragen.”

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/GFC

18-04-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics