Nickerie.Net, dinsdag 12 juli 2011


Door dc afgeranselde burger in Nickerie opgesloten
Geplaatst: 11/07/2011

Paramaribo -  Het is gebleken dat de burger die door de districtscommissaris van Nickerie, Lakshminarain Doebay, is afgeranseld, thans achter slot en grendel is geplaatst. ‘Het verwondert mij. Juist de arme man die is toegetakeld door de dc, wordt opgesloten’, reageerde het VHP-assembleelid Sheilendra Girjasing verbaasd tegenover Dagblad Suriname.

Foto van de afgeranselde rug van de heer Glen Hiralal. Hij is achter de tralies gezet, waardoor hij ook de pers niet meer te woord kan staan. Al zijn bezoekers worden scherp in de gaten gehouden.

De reden van het plegen van het strafbaar feit door de burgervader is geweest het slopen van het voertuig van de dc door de burger. Volgens Girjasing zou de dc een aanklacht tegen de burger moeten indienen en hem niet eigendunkelijk moeten aftakelen. ‘De dc maakt misbruik van zijn macht. Hij gaat als een onopgevoed maniak tekeer.’

De dc heeft de burger met een ijzeren draad geslagen en zijn dienstwapen tegen zijn slaap gehouden. Girjasing is beslist niet te spreken over deze handeling van de dc, die als een voorbeeldfiguur moet dienen. ‘Hij verdient het burgervaderschap niet. Iemand die een burgervader moet voorstellen, gaat toch niet als een onopgevoed maniak tekeer?’, vraagt het assembleelid zich af.

Beweerd werd dat de dc veel op het veld is tussen de burgers. Dit zegt de politicus ook bitter weinig. ‘Hij is veel op het veld ja, maar wat leert hij daaruit? Kennelijk de verkeerde zaken.’

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/DBS/NSS/FOS Network

12-07-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics