Nickerie.Net, donderdag 18 augustus 2011


Verdachte gang van zaken rond strafzaak Doebay - Hiralal
Geplaatst: 18/08/2011

Nickerie -  Nickerie heeft gisteren een merkwaardige dag beleefd rond de rechtszaak Doebay-Hiralal. Een ieder was aanwezig om de geruchtmakende strafzaak van districtscommissaris Lakshminarain Doebay bij te wonen in het Derde Kanton in Nickerie. Zelfs echtgenote Radha Doebay zat in de bomvolle zaal samen met personeelsleden van het commissariaat Nickerie, op een na alle dr-leden van het district en nieuwsgierige mediawerkers. Maar wie niet erbij waren: dc Doebay en slachtoffer Glenn Hiralal. Doebay meldde ter elfder ure af wegens ziekte. Slachtoffer tevens getuige Hiralal is niet te vinden en kon daarom niet gedagvaard worden voor de zitting.

Frappant is dat een van de getuigen, S.S., de politie wel telefonisch heeft laten spreken met slachtoffer Hiralal. Die gaf aan momenteel ergens in Paramaribo te verblijven. Zijn exact adres wil hij echter niet prijsgeven. Het was op de residentie van S.S. bij wie de mishandeling en bedreiging van Hiralal hebben plaatsgevonden.

Officier van justitie Roy Elgin heeft de zaak ter terechtzitting voorgedragen. Er werden 5 getuigen gedagvaard, waarvan 3 kwamen opdagen. Kantonrechter Anand Charan heeft de 3 getuigen niet gehoord. Op 17 oktober zal de rechter het vijftal getuigen plus het slachtoffer oproepen.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/DBS

18-08-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics