Nickerie.Net, dinsdag 30 augustus 2011


BICC (Nickerie) cricket-kampioen van Suriname

Nickerie - BICC uit Nickerie mag zich de cricket-kampioen van Suriname noemen. De landelijke finale werd zondag gehouden in dokter Snellenpark. BICC, de kampioen van de Cricket Bond Nickerie, en Amarshaktie, kampioen van Paramaribo, kwamen tegen elkaar uit.

Fotografie R. Small

Voorzitter Raj Narain van SCB reikt de kampioensbeker uir aan BICC uit Nickerie. (Foto: RSP)

De wedstrijd werd gespeeld voor 45-overs. Twee umpires, een uit Nickerie en de andere uit Paramaribo, hadden de leiding van de wedstrijd. De finale werd gewonnen door BICC omdat de runrate van het team uit Nickerie beter was dan die van Amarshaktie, respectievelijk 3.54 om 3.04.

De wedstrijd werd drie keer onderbroken, vanwege de zware regenbuien. BICC won de toss en wees Amarshaktie aan om te batten. Amarshaktie maakte 137 runs in 42.2 overs. BICC maakte 115 runs in 32.4 overs voor verlies van 7 wickets. André Percival (BICC) had 38 runs en pakte 4 wickets voor 25 runs en dat was goed om man of the match te worden. De wedstrijd begon om half 12 en eindigde pas tegen 17.30u. Na de wedstrijd werden de prijzen direct uitgereikt aan BICC, de kampioen van Suriname.

Ray's Sport Promotion

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/NSS/FOS Network

24-08-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics