Nickerie.Net, woensdag 24 augustus 2011


Ex-DC Shankar blijft aangehouden, alle anderen op vrije voeten

Nickerie - Ex-districtscommissaris blijft aangehouden terwijl alle overige ambtenaren naar huis mogen. Op ex-districtscommissaris Bhagwathpersad Shankar na, zijn alle zes aangehouden ambtenaren van Nickerie vandaag in vrijheid gesteld. Raadsman Irwin Kanhai zegt aan Starnieuws dat hij grondig zal bestuderen waarom Shankar niet is vrijgelaten. "Ik zal er alles aan doen om ook die cliŽnt van mij op vrije voeten te krijgen", zegt Kanhai.

Er is een onderzoek gaande over fraude met 77 projecten die zijn uitgevoerd in Nickerie. De projecten zijn betaald uit het districtsfonds. Uit de pot directievoering is volgens Kanhai SRD 384.000 betaald aan ambtenaren die na werktijd supervisie hebben gevoerd over de projecten. Volgens de advocaat is hier niks mis mee.

De mensen zaten vast vanaf 24 juli, terwijl Shankar een dag later werd aangehouden. In eerste instantie werd hun aanhouding verlengd met dertig dagen. De raadsman tekende hier bezwaar tegen aan. Het is hem gelukt om iedereen vrij te krijgen op Shankar na. De ex-districtscommissaris wordt beschouwd als hoofdverdachte in deze zaak.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/NSS

24-08-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics