Nickerie.Net, donderdag 29 september 2011


Ex-DC Shankar op vrije voeten

Nickerie – De voormalige districtscommissaris van Nickerie, Bhagwatpersad Shankar, is op vrije voeten gesteld. De rechtercommissaris besloot dat langer aanhouden niet nodig is. Shankar zat ruim een maand vast wegens vermoedelijke zwendel.

Ex-DC Shankar

De man is meer dan ooit overtuigd van zijn onschuld. “Het heeft heel lang geduurd naar mijn begrip, want vanaf de eerste dag heb ik volhard in mijn onschuld. Het heeft lang geduurd maar de almachtige is er”, zei Shankar tegenover Radio 10. Hij is ook blij “dat we nog in een rechtsstaat leven en niet in een machtsstaat.” Zijn aanhouding volgde op een onderzoek naar corruptie op het commissariaat van Nickerie.

In totaal werden elf ambtenaren aangehouden. Zeven kwamen weer snel vrij na het terugbetalen van onterecht ontvangen vergoedingen. Shankar stelde vanaf het begin dat het geld voor toezicht op overheidsprojecten terecht is uitbetaald. Uiteindelijk was hij nog de enige functionaris die aangehouden bleef. “Het was erg, psychisch kon ik het niet verwerken. Er gaan zeker stappen volgen”, aldus Shankar.

 

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / Waterkant

29-09-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics