Nickerie.Net, dinsdag 11 oktober 2011


Nickerianen teleurgesteld in keuze NDP
Geplaatst: 11/10/2011

Nickerie - Vele Nickerianen zijn heel erg teleurgesteld in de keuze van de NDP. Zij vragen zich af waarom de NDP een persoon helemaal uit Wanica haalt om de post van districtscommissaris van Nickerie te bemannen. Zij vinden het wel jammer dat de leiding niet voor een Nickeriaan heeft gekozen. Het district Nickerie kampt met tal van problemen.

 Iemand die in het district woont, heeft veel meer weet van zaken dan iemand die uit Wanica komt. Nickerie zit vol met deskundige mensen die ook in het kamp van de NDP zitten en die zeker ook wel ingezet willen worden, vinden de Nickerianen. Zij betreuren het dan ook dat deze kans niet opnieuw aan een Nickeriaan is geboden.De ex-parlementariėr Wedperkash Joeloemsingh is uit de vele gegadigden uitverkoren om de nieuwe districtscommissaris van Nickerie te worden. De voorlopige waarneming ligt in handen van districtscommissaris Roline Samsoedien.

Joeloemsingh neemt de plaats in van districtscommissaris Laksmienarain Doebay. Tegen hem loopt er een strafrechtelijk onderzoek. De ex- dc moet op 19 oktober voor de rechter verschijnen. De voormalige districtscommissaris trad af als dc nadat hij was aangeklaagd wegens ernstige mishandeling.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/DBS

11-10-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics