Nickerie.Net, woensdag 19 oktober 2011


SZN personeel niet eens met besluit Stichtingsbestuur

PARAMARIBO/NICKERIE– Het personeel van het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (SZN), is het helemaal niet eens met een besluit van het Stichtingsbestuur. Dit bestuur heeft per 11 oktober een werknemer van het ziekenhuis met verplicht verlof heeft gestuurd en hem aangezegd dat zijn contract dat 1 februari afloopt niet meer verlengd wordt.

Antoine Elias, voorzitter van het Stichting bestuur, zegt in gesprek met de redactie van RTV, dat er geen andere mogelijkheid was dan de man de wacht aan te zeggen. Hij heeft een zeer ongunstig rapport en is verschillende keren door de directie en het bestuur van SZN gewaarschuwd.

Elias zegt, dat het bestuur haar verantwoordelijkheden heeft en na advies te hebben ingewonnen van haar werkarmen de beslissing heeft genomen. Hij benadrukt dat het ziekenhuis goed moet functioneren. Dat de vakbond niet met hem eens is wil hij niet zeggen omdat er gesprekken gaande zijn met de organisatie over dit geval. Bondsvoorzitter Bryan Tjon Kie Sim laat weten af te wachten wat de gesprekken met het bestuur opleveren voordat hij in de publiciteit treedt.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/GFC

14-10-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics