Nickerie.Net, maandag 17 oktober 2011


Identiteit slachtoffers drama Surinamerivier bekend

Paramaribo - De ontzielde lichamen van Daniel Ramawadhdoebe, Ravin Pahladsingh en Shaief Jahangier zijn kort na middernacht geborgen en overgebracht naar het mortuarium. Vishay Ramawadhdoebe wordt nog vermist. De speedboot waarin de zes personen zaten, botste tegen een ponton op de Surinamerivier. Twee personen zijn gewond en worden behandeld in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Waterscooter in Surinamerivier (archieffoto)

Starnieuws verneemt dat Sam Ramawadhdoebe het relatief goed maakt. Hij is gevlogen uit de speedboot en heeft zijn hand geblesseerd. Een andere neef wordt op de intensief care afdeling behandeld. Er moest operatief worden ingegrepen.

Lijkwagens bij Paranam aan het wachten op drie ontzielde lichamen die geborgen zijn.

Bij dit drama zijn twee politici betrokken. Ravin Pahladsingh, die het leven heeft gelaten, is zoon van Rajen Pahladsingh, penningmeester van de VHP. Hij bevindt zich op dit moment in het buitenland. De ponton waartegen de speedboot botste, is van assembleelid Charles Pahlad (ondervoorzitter NDP).

De ponton en speedboot zijn in beslag genomen voor nader onderzoek dat vanmorgen zal worden verricht. De speedboot, die een enorme vaart had, is recht op de ponton gevaren en kon de aanvaring niet meer voorkomen.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/NSS

17-10-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics