Nickerie.Net, maandag 07 november 2011


'VHP geeft terug aan de gemeenschap'

 Paramaribo - Een duizendkoppig publiek heeft in Stichting de Olifant mogen genieten van het live concert van Anup Jalota en Kries Ramkhelawan. De VHP heeft het concert dat aan haar was aangeboden, geschonken aan de gemeenschap.

Anup Jalota

In een video-boodschap zei VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi, dat de burgers steeds hebben gegeven aan de partij. En nu is tijd dat de partij iets voor de mensen doet. Santokhi zat ten tijde van het concert, op vrijdagavond, in ArgentiniŽ waar hij de voorzittershamer van de CICAD heeft overgedragen.

Sprankelende show Kries Ramkhelawan bracht op onnavolgbare wijze diverse bhaitak gana's. Enkele geschreven door zijn vader, bhaitak gana oldtimer Rampersad Ramkhelawan. Anup Jalota, werd eveneens als Ramkhelawan, met een brass band begeleid naar het podium. Jalota heeft het publiek in vervoering gebracht met zijn Bholo Ram Rame Ram, Sita ke Ram, Lage Chuneri mein Daag en Aisi Lagi Lagan. Het publiek deed goed mee, vooral toen hij tijdens het zingen van een bhajan ertoe overging enkele regels van populaire filmsongs mee te nemen. En natuurlijk ontbrak 'Tere mast mast do nain, er niet.

Het was een sprankelende show, waar het geluid perfect was en het overgrote deel van het publiek koos voor de buitenlucht op het complex van Stichting de Olifant. Het concert is geschonken door KBS promotions, waar de grote man Vijay Sardjoe is. De eerste 4.000 plaatsen waren gesponsord door de VIP's van de avond. De VHP zelf heeft er duizend stoelen bijgedaan. Anup Jalota en Kries Ramkhelawan hebben op hun eigen wijze een concert van klasse weggegeven.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

07-11-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics