Nickerie.Net, zaterdag 12 november 2011


Voetbal: Surinamse WK-droom opnieuw vervlogen

Paramaribo - Door het verlies van Suriname tegen El Salvador vanavond in het Andrť Kamperveen stadion, is de WK-droom van de nationale selectie en het publiek beŽindigd. El Salvador heeft gewonnen met 3-1. El Salvador is koploper in de poule en heeft de volle winst (15 punten) behaald. Suriname heeft er zeven punten, niet genoeg om over te gaan naar de volgende ronde.

Klik hier voor de directe video link

Suriname moet op 15 november een uit wedstrijd spelen tegen in El Salvador maar dit zal geen verandering brengen in de situatie. Er werd rekening mee gehouden dat Suriname het niet zou redden. Toch werd er gerekend op een wonder, maar dit is uitgebleven.

In de 81ste minuut scoorde Suriname een doelpunt. Dit was een hoogtepunt in de wedstrijd, want na 34 jaar is het Suriname gelukt om een doelpunt te scoren tegen El Salvador. Het was de speler Evani Esperance die de eer van het land redde.

De wedstrijd was in handen van de arbiter Brea Marcos. Hij werd bijgestaan door Hiran Dopico Perez en Jose Rodriquez. Het complete arbitrale team komt uit Cuba.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

10-11-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics