Nickerie.Net, donderdag 17 november 2011


Meer dan 20 gewonden bij busongeluk Henar

NICKERIE - Vanmorgen heeft een zware aanrijding plaatsgevonden in het Nickerie. Een bus met studenten van het IMEO was betrokken bij een aanrijding. Daarbij zijn 21 personen gewond geraakt.

De chauffeur van het rampvoertuig, Rane, is ook gewond geraakt.

Volgens de jongste informatie is het merendeel lichtgewond, maar een viertal zou er minder goed aan toe zijn. Ze zijn overgebracht naar een ziekeninrichting.

De bus was vanuit Wageningen onderweg naar Nickerie. Onderweg moet er sprake zijn geweest van een technisch defect, de stuurbal is vermoedelijk losgeraakt, waardoor de chauffeur de controle over het voertuig kwijt raakte en tegen een broodboom aanreed. Voorbijgangers hebben direct hulp verleend aan de slachtoffers.

Verder wordt vernomen dat de bus die na het ongeval volledig beschadigd is, gevuld was met rook. Slachtoffers kregen hierdoor ademhalingsklachten. De burgermoeder van Nickerie, Roline Samsoedin, evenals de directeur van het IMEO de heer Badloe hebben een bezoek gebracht aan de verkeersslachtoffers die behandeld worden in het Streek Ziekenhuis Nickerie.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / GFC

16-11-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics