Nickerie.Net, dinsdag 06 december 2011


Veel activiteiten met kinderdag in Nickerie

Nickerie - Verschillende organisaties, scholen, winkels en anderen hebben honderden kinderen een leuke dag bezorgd. Stichting Moederhart heeft 120 kinderen van de oostelijke- en westelijke polders van Nickerie centraal uitgenodigd waarbij ze genoten van zang, dans, spel en lekker eten. Verder mochten ze met de sint op de foto.

Sinterklaas mocht cadeautjes uitdelen in Nickerie.

Ruim 100 kinderen van twee kindertehuizen (Open Poort en Gaytrie) werden uitgebreid verwend geworden door familie Evert Hermelijn. In Eve’s place mochten deze kinderen spelen in het pretpark met onder andere carrousel, wipplanken, schommels. Zij hebben gesmuld van patat met kip en frisdrank. De familie Hermelijn organiseert deze activiteit jaarlijks voor de kinderen.

Ook Stichting Sari heeft kinderdag gevierd bij Ram Mandir met kinderen uit de buurt. Bij Nancyland konden ouders cadeautjes achterlaten zodat Sinterklaas deze kon uitdelen. Hier werden ongeveer 200 kinderen blij gemaakt door de sint. Verschillende basisscholen hadden vandaag een sportdag en tegen 11.00 uur was de sint er om snoepjes en cadeautjes uit te delen.

Bij winkel Anjenie for kids hebben ouders ook geschenken gekocht en achtergelaten zodat deze later door de sint kon worden uitgedeeld. De aanwezigen genieten van het optreden van een drumband en majorettes. Kortom, kinderdag is niet onopgemerkt voorbijgegaan in het district.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

06-12-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics