Nickerie.Net, woensdag 21 december 2011


Jogi: “Minister Abrahams moet zich schamen”

PARAMARIBO, 20 dec – Minister Ramon Abrahams van Openbare Werken, OW, “moet zich diep schamen.” Dit zegt parlementariër Mahinder Jogi. Het ene schandaal na het andere stapelt zich op. De boete die nu verschuldigd is aan Ballast Nedam komt er alleen maar bij. Anderen hebben voor minder moeten inpakken.

Zoals de Alice Amafo, de huidige minister van Sociale en Volkshuisvesting. In het vorige kabinet mocht ze haar koffers pakken “om wat extra koek op haar jaardag.” Het ‘extra’ kwam voor rekening van de staat. Nu maakt Abrahams het te bont en hij mag rustig aanblijven. “Dit kan niet. Terwijl de president bij zijn aantreden corruptievrij beleid belooft, vindt er grootschalige corruptie plaats”, zei Jogi in het parlement. Correctie is meer dan gepast.

Abrahams zou een beleid voeren dat het land eerder achteruit brengt dan vooruit. De boete voor een project dat niet doorging, slaat een gigantisch gat. Het gaat om zo’n drie en een half miljoen euro. “Je kan er vijftienduizend laptops van kopen voor scholiere of de armoede bestrijden die het gevolg is van het aanpassingsprogramma van de regering”, aldus Jogi. “Ik hoop dat we bevrijd worden van de garnalenpolitiek van eerst handelen, dan corrigeren.”

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / Waterkant

20-12-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2011. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics