Nickerie.Net, dinsdag 03 januari 2012


Nickerie telt 11 verkeersdoden in 2011

Nickerie - In 2011 heeft Nickerie elf verkeersdoden geregistreerd. De elfde verkeersdode viel in de vroege ochtend van 31 december. Op 30 december reed een bromfietser, het latere slachtoffer, vanuit Nieuw Nickerie richting Paradise. In de omgeving van servicestation Bihari, maakte de bromfietser, de 51-jarige Dewanand Biharie, een poging om rechtsaf te slaan om vermoedelijk naar het servicestation te gaan. Door de manoeuvre die hij maakte, kwam hij met zijn bromfiets frontaal in botsing met een pick-up die uit tegenovergestelde richting kwam.

De bromfietser werd met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Daar werd hij behandeld door de dienstdoende arts, maar die vond het noodzakelijk de man door te verwijzen naar Paramaribo. Onder weg naar Paramaribo gaf Biharie de geest. Hij is de achtste bromfietser die in 2011 in Nickerie in het verkeer is omgekomen.

Gewestelijke politiecommandant Stanley Benschop zegt dat de bestuurder van de pick-up wel in het bezit was van een geldig rijbewijs, maar dat is hangende het onderzoek ingevorderd. Het stoffelijk overschot is voor obductie in beslag genomen.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / No Spang

02-01-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics