Nickerie.Net, dinsdag 03 januari 2012


Zelfmoordpoging mislukt!

5-jarig meisje bracht redding

Geplaatst: 02/01/2012

Nickerie -  Een geestelijk gestoorde man heeft voor heel veel heisa gezorgd in het district Nickerie op Nieuwjaarsdag rond 17.00 uur. De ex-militair beklom de top van een mast van het telecombedrijf Uniqa en wilde ervan afspringen om zelfmoord te plegen. Voorbijrijdende burgers zagen dit en schakelden de politie in. De brandweer werd erbij gehaald. Een 5-jarig meisje uit de familie bracht hem uiteindelijk tot andere gedachten en hij sprong uiteindelijk niet.

In Paramaribo springen mensen van de Wijdenboschbrug om een einde aan hun leven te maken. In Nickerie bedacht deze man een andere methode. Voordat hij de mast beklom, zat hij al geruime tijd zaken te observeren. Met een borrel zat hij vlak tegenover de mast en keek er uren naar om zijn plan te beramen.

Eenmaal aan de top en ontdekt, werd het 5-jarige meisje erbij gehaald. De ex-militair koestert veel liefde voor dit meisje en luistert graag naar haar. Het kind bracht hem op andere gedachten en hij begon weer af te zaken. Dat ging vanwege de hoogte ook niet even makkelijk. Halverwege zijn tocht naar beneden werd hij opgevangen door brandweerlieden. Tegen 17.40 uur verloor hij zijn bewustzijn en werd medisch behandeld. Volgens brandweercommandant Remy Markeloo, die al 28 jaren bij de brandweer zit, heeft hij voor het eerst zoiets meegemaakt.


De geestelijk gestoorde ex-militair wil van de mast van Uniqa naar beneden springen om een einde aan zijn leven te maken

De ex-militair, op de schutting, is naar beneden gehaald door de brandweer

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / DBS

02-01-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics