Nickerie.Net, donderdag 05 januari 2012


Bejaarde man valt dood bij aanvraag “bewijs van leven”

Woensdag 4 januari 2012

Paramaribo - Dat het leven onverwachte wendingen kan krijgen bleek vanmorgen opnieuw. Een man van 69 stapte vanmorgen onder begeleiding van zijn zoon naar een filiaal van het Centraal Bureau voor Burgerzaken te Combé om een attestatie de vita (verklaring dat een persoon in leven is) op te halen. Tragisch genoeg viel de oude baas geheel onverwachts dood voor het oog van tientallen ambtenaren van het kantoor en anderen die de een of andere administratieve zaak kwamen regelen. Op verschillende overheidsdiensten worden moeten 60-plussers een bewijs overleggen dat ze nog in leven zijn, vooral als hun zaken door derden worden geregeld. Maar voor deze onfortuinlijke man hoeft het CBB het document dus niet meer af te stempelen.

De bejaarde man was met zijn zoon, die de trap opging om de verklaring op te vragen. De man moest van zoonlief beneden wachten. Toen de zoon bovenaan de trap was en naar beneden keek, zag hij zijn vader vallen. De oude man was ongemerkt de zoon op de trap achternagegaan.

Een politieman, een arts en een districtssecretaris staan bij het afgedekte lijk van een 69-jarige man, die vanmorgen het leven liet op het Bureau voor Burgerzaken te Combé. De man kwam voor een verklaring, dat hij nog in leven is, maar hij tuimelde van de trap op weg naar de afdeling op de bovenverdieping en overleed ter plekke.

 

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / De West

05-01-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics