Nickerie.Net, dinsdag 10 januari 2012


1600 exposanten doen mee aan de Vakantiebeurs 2012

Utrecht - Het liefst 1600 exposanten doen mee aan de vakantiebeurs in Utrecht (Nederland) op het Jaarbeursplein. Ook Suriname maakt er deel van uit. De Suriname stand is verdeeld tussen de Stichting Toerisme Suriname (STS), individuele participanten en de SLM-Group. De STS heeft zeventien participanten, die elk een balie van 1.10 bij 1.00 meter hebben.

De Suriname stand gisteren in aanbouw. (Foto: Akhiel Mahabier).

Het thema voor dit jaar is 'Een koffer vol ervaringen'. De Surinaamse participanten doen niet onder voor andere deelnemers van de beurs. De Suriname stand, die deel uitmaakt van de Caribbean Village Hal 1, is opgesierd met posters. De rood-witte balies met een groene vloerbedekking beelden de kleuren van de Surinaamse vlag uit.

Veel bezoekers trekken naar de Jaarbeurs om hun voordeel te halen. Tijdens de vakantiebeurs zijn er diverse acties. Vakantiegangers ontdekken ook nieuwe bestemmingen. De verschillende landen doen er alles aan om toeristen naar hun land te trekken, door de faciliteiten zo goed mogelijk uit te beelden. Zo heeft Curaçao twee huisjes staan met schelpen en alles wat het land biedt aan de toerist.

Veel landen hebben de natuur op een professionele en aantrekkelijke wijze uitgebeeld. Dubai maakt reclame over zijn luxe vliegtuig ‘Émirates’. Een hele dag is niet genoeg om alle stands in de verschillende hallen goed te bekijken. In 2010 trok de vakantiebeurs 117.355 mensen aan. Dit aantal steeg het afgelopen jaar naar 122.100. De beurs duurt tot zondag.

Wanita Ramnath

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

08-01-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics