Nickerie.Net, vrijdag 24 februari 2012


Jogi onthult corrupte praktijken van Doekhie en zijn stromannen in Nickerie

DNA-lid Mahinder Jogi heeft in De Nationale Assemblee stukken overhandigd aan de leiding van De Nationale Assemblee. Hij vroeg om de stukken via de regering door te geleiden naar het Openbaar Ministerie. Volgens Jogi is er sprake van grootscheepse corruptie, waarbij Doekhie de hoofdrol vervult.

Jogi zegt aan Starnieuws dat geld wordt opgestreken voor niet geleverd zand aan het ministerie van Openbare Werken. Er worden hoeveelheden zand opgegeven die geleverd zouden zijn, die absoluut niet kunnen. "In trucks die niet meer dan 12 kubieke meter zand kunnen bevatten, wordt gedeclareerd dat 15 kub zand is vervoerd", zegt Jogi.

Geknoeid

Hij zegt dat bij de aanbesteding is geknoeid. De dag waarop de aanbesteding gehouden zou worden, is deze verschoven terwijl inschrijvers al op Openbare Werken waren. Nadat de inschrijving gehouden is, zijn er wijzigingen gekomen. Er wordt met voorbedachte rade gewerkt om het land te bestelen. Mensen van verschillende diensten werken in vereniging om te frauderen, zegt Jogi.

Hij is zondag naar Nickerie geweest om beelden vast te leggen. Er werd die dag ook gewerkt. Er is geld gedeclareerd voor zand dat nimmer is geleverd. De controle is zoek. Jogi zegt dat ook voertuigen van Openbare Werken ingezet wordt door de aannemer. Hij merkt op dat de mensen die het werk gekregen hebben, stromannen van Doekhie zijn.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / NSS  / Fos Network

24-02-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics