Nickerie.Net, dinsdag 20 maart 2012


Monorath: Amnestie niet op lijst van 200 wetten

Harish Monorath (Nieuw Suriname) Assembleelid Harish Monorath (Nieuw Suriname) zegt dat de wijziging van de amnestiewet 1992 niet voorkomt op de lijst van 200 wetten die moeten worden behandeld. Zijn fractie is ook niet op de hoogte gesteld van deze initiatiefwet, terwijl Nieuw Suriname deel uitmaakt van de coalitie.

94b6497450c0f5045f2fbb4ca895e4e7.jpgMonorath zegt aan Starnieuws dat er andere prioriteiten zijn, zoals milieu-, toerisme- en onderwijswetten. Hij is ook verrast met de spoeduitnodiging voor woensdag om in huishoudelijk verband deze wet te behandelen. Dan zal een commissie van rapporteurs worden benoemd. Om deze wet aan te nemen is een gewone meerderheid nodig.

Net als diverse leden kreeg Monorath de uitnodiging voor de huishoudelijke vergadering maandagavond. Ook de fractieleider Ronny Asabina (BEP) zegt niet op de hoogte te zijn geweest van de voorbereiding van de initiatiefwet. Ook hij kreeg maandagavond de uitnodiging voor de vergadering van woensdag. Het is niet gebruikelijk dat er op woensdag vergaderingen worden gehouden.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS / FOS Netwerk

20-03-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics