Nickerie.Net, maandag 02 april 2012


KWIM en Schneiders Howard kampioenen zaalvoetbal

In Nickerie is met succes het Finabank zaalvoetvoetbaltoernooi tussen de zeven voj en zes middelbare scholen gehouden. KWIM, dat staat voor Kweekschool en Imeao, is kampioen geworden. VWO mag zich semi-kampioen noemen. Bij voj schreef de Schneiders Howardschool de kampioenstitel op haar naam. Semikampioen werd de STSN.

Het team van KWIM met de prijzen.

KWIM, Amto en VWO moesten in de halve competitie tegen elkaar uitkomen. Kwim won van Amto met 6-3 (2-2) en speelde gelijk tegen VWO 2-2 (1-1) en vergaarde 4 punten. VWO kwam uit tegen Amto en Kwim. De stand was gelijk waardoor VWO 2 punten behaalde. Amto speelde gelijk tegen VWO 2-2 (1-1) en verloor tegen Kwim en had slechts 1 punt.

Bij de voj-scholen kwam Mulo Wageningen uit tegen Schneiders Howardschool, de eindstand was 3-1 (1-0) voor de Schneiders Howardschool. De tweede wedstrijd ging tussen de STSN tegen Sitalsinghschool, STSN won de wedstrijd met 3-2 (2-1).Voor de finale wedstrijd plaatse zich STSN en de Schneiders Howardschool. De Schneiders Howardschool won de wedstrijd met 2-1 (0-0) en werd daardoor kampioen bij de voj school. Bij de dames won Kwim van Kweek A. met 3-1 (1-1). De organisatie mocht terug zien op een vlot toernooi en zal dit tot een jaarlijks terugkerend evenement maken.

Edgar van Genderen

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

02-04-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics