Nickerie.Net, vrijdag 13 april 2012


Goudsmid H.N. van Dijkstraat beroofd

Goudsmid Raghoenath Panday aan de H.N. van Dijkstraat in Nickerie is vanmorgen door vier gemaskerde mannen beroofd. Ooggetuigen vertellen aan Starnieuws dat de mannen na de beroving in een witte Nissan Sunny bouwjaar 2000 van de eigenaar weg zijn gereden.

De politie reageerde snel nadat alarm geslagen werd. In korte tijd heeft de politie het voertuig kunnen achterhalen aan de Larecoweg in het district Nickerie.

Enorme schade

Volgens het slachtoffer werd hij omstreeks 07.00 uur, toen hij zich aankleedde om naar zijn marktstand te gaan, overrompeld en gekneveld door twee gemaskerde mannen die gewapend waren met vuistvuurwapens. Hij moest al zijn gouden sieraden en contactsleutels van zijn voertuig afstaan aan de criminelen. Twee bendeleden stonden op uitkijk. Hij had reeds al zijn spullen in de auto geplaatst.

Onder de markt heeft Raghoenath Panday een Juwelierszaak. Hij lijdt nu een schade van meer dan SRD 350.000 aan eigen sieraden. Van mensen die sieraden bij hem hebben gelaten voor reparatie of schoonwassen is de schade ongeveer SRD 30.000. Ook had hij contant SRD 1827, U$ 200 en 50. De gewestelijk politie commandant Stanley Benschop, geeft aan dat de politie bezig is met het onderzoek.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

11-04-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics