Nickerie.Net, donderdag 19 april 2012


Zaken ex-dc's Shankar en Doebay op 18 vootgezet

 De ex-districtscommissaris van Nickerie Laksmienarain Doebay vindt dat de politiek de zaak van de mishandeling van Glenn Hiralal heeft opgeblazen en tegen hem gebruikt. Dit zei hij tijdens de zitting woensdag in Nickerie. Uit protest tegen deze opzet laat hij zijn baard al vijf maanden staan. Doebay zei dat hij gehandeld had uit zelfverdediging.

Ex-districtscommissaris van Nickerie, Laksmienarain Doebay.

Vier politiemannen en vier burgers moesten als getuige worden gehoord. Op de zitting verschenen maar twee getuigen, de medische deskundige Regie Lie Fo Sjoe en Erwien Harry, wachter bij het commissariaat. Lie Fo Sjoe verklaarde waarom een tweede visum met een herstelperiode van een week werd verstrekt. In eerste instantie werd namelijk door de spoedeisende hulp een visum verstrekt waarin werd aangegeven dat het zes weken zou duren voordat de verwondingen zouden zijn hersteld.

Harry verklaarde dat het slachtoffer naar het commissariaat kwam aangereden, zijn voertuig parkeerde op het terrein en vervolgens heel gemoedelijk met Doebay communiceerde. Deze zaak wordt voortgezet op 16 mei. Ook de zaak tegen ex-districtscommissaris Bhagwatpersad Shankar is naar dezelfde datum verschoven.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

19-04-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics