Nickerie.Net, maandag 23 april 2012


Johan Leter zwemgroep op trainingskamp in Nickerie

De Johan Leter zwemgroep, bestaande uit oud-leden van het Parima Lifeguard Zwemkorps (PLK), hebben een driedaagse trainingskamp in Nickerie gehouden. PLK heeft de zwemgroep van Nickerie meegenomen in de trainingsactiviteiten. De Nickeriaanse jongeren maken zich gereed om te participeren aan de Staatsolie zwemmarathon in juli.

Trainer Raoul Mokkum geeft de pupillen aanwijzingen.

De groep uit Paramaribo, die onder leiding staat van Raoul Mokkum, bestaat uit 12 zwemmers, 4 dames en 8 heren. De jongste is 12 en de oudste is 46 jaar oud. Mokkum vindt dat de pupillen van Nickerie doorzetters zijn en dat is wat nodig is voor een zwemmarathon. Hij zegt dat het doel van de trainingskamp is om de pupillen te trainen op kracht, snelheid en tijdsduur.

Gedurende drie dagen stond zeven uren zwemmen op schema. Trainer Amrish Mahabal van de Nickeriaanse zwemgroep vond de training ideaal voor zijn pupillen. Op 11 mei moeten de zwemmers in Paramaribo zijn om mee te trainen met de Dolfijn. Dan zullen ze deelnemen aan de 1000 meter training. Daarna rest hun slechts een maand om zich gereed te maken voor de Staatsolie zwemmarathon.

Edgar van Genderen

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

23-04-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics