Nickerie.Net, vrijdag 27 april 2012


Kunstmat gelegd op minivoetbalveld WINgroep

Het mini-voetbalveld van de WINgroep in Nickerie begint steeds meer vorm aan te nemen. De afgelopen weken is er hard gewerkt door aannemingsbedrijf Baitalie om een mooie strakke ondergrond te maken. De kunstmat is gelegd door het bedrijf Edelgras uit Nederland. De voorzitter van de WINgroep Antoine Elias, plaatste donderdag de middenstip symbolisch op het veld. Dit is het eerste kunstgras voetbalveld in Nickerie.

De voorzitter van de WINgroep Antoine Elias plaatst de middenstip op het veld.

De vertegenwoordiger van de KNVB, Gerrith Sahertian is speciaal in Nickerie om het materiaal dat uit Nederland is gekomen, zoals kunstgras, verlichting en licht-aggregaat, goed te coŲrdineren. Hij moet erop toezien dat alles goed geplaatst wordt. De afgelopen week zijn de lichtmasten en de generator geÔnstalleerd door een speciale technicus uit Nederland.

Het kunstgras minivoetbalveld is 25 meter breed en 46 meter lang. Onder het veld heeft Baitalie negen drainagebuizen gelegd, wat betekent dat het veld ook in de regentijd altijd bespeelbaar zal zijn. Het mini kunstgras voetbalveld is een schenking van de Suriprofs uit Nederland en de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) in samenwerking met de Wilde Ganzen en kost 100.000 euro. De officiŽle opening van het minikunstgras voetbalveld zal eind mei plaatsvinden wanneer de Suriprofs in Suriname zijn om te spelen in het Parbocup toernooi.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

27-04-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics