Nickerie.Net, maandag 14 mei 2012


Perschef van de President - vooral een aap met een scheermes

Paramaribo - Het is toch te gek voor woorden, weer eens geluisterd te hebben hoe de perschef van de President van Suriname jongstleden maandagmiddag wederom te keer ging op de staatsradio. Liefst op een a-sociale manier. De man kan maar niet of wil gewoon domweg niet beseffen, dat hij als perschef van de president niet steeds een andere pet kan opzetten, om dan in de gelegenheid te zijn met z’n inhoudloze weinig aan moreel-ethische normen geldende regels zijn bakana tori, af te draaien. Overigens kan BTO beter staan voor Bedroefd Treurigen Onacceptabel.

Dit programma zet gewoon burgers tegen elkaar op. Normaliter zou men moeten kunnen aannemen, dat na het gesprek van Apintie met de vp, er een verbetering te bespeuren zou zijn in de man zijn gedrag. Maar neen hoor, het lijkt er eerder op, dat hij van zijn meerdere het groen licht gekregen heeft, verder te gaan. Ook dit moet u niet verwonderen wanneer wij zien hoe hooggeplaatsten met bepaalde geestelijken binnen onze samenleving omgaan. Ook dit gedrag gaat Onze Lieve Heer niet voorbij.

Die briesende leeuw op de staatsradio schroomde er zelfs niet voor de ambassadeur van de VS te bekritiseren. Weliswaar niet bij naam genoemd, maar men zou toch net zo dom en a-sociaal als de man zelf zijn, indien men niet zou begrijpen, dat hij doelde op die ambassadeur, die hij op de korrel nam. En dit, door de ambassadeur bij herhaling belachelijk te maken. Gi mi wan break, aangezien deze meneer himself het grootste lachertje is. De man heeft niet eens door, dat hij niet alleen de president, maar ook nog het hele volk in een vervelende positie plaatst. Komt ervan wanneer loyalisten en pseudo-intellectuelen op posten worden geplaatst, waar ze niet thuis horen.

Het is net zoiets als een aap een scheermes geven. Wanneer men zo naar de ogen kijkt van deze man, dan ziet men niet alleen twee grote reuzenkijkers, maar meer nog de uitstraling van domheid en zich over het paard getild voelend. De “Geweldigheid” druipt er zodanig vanaf, dat je er haast kotsmisselijk van wordt. Dat radiostation wordt onder andere in stand gehouden met ons belastinggeld en het is daarom jammer, dat wij belastingbetalers voor dit a-sociale gedrag op de staatsradio moeten opdraaien. De tijd zal misschien niet alleen de man, maar misschien ook zijn baas leren. Hopelijk is het dan niet te laat.

Kort Geding

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /Opinie / Ingezonden / De West / Fos Network

12-05-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics