Nickerie.Net, donderdag 17 mei 2012


Rukwinden veroorzaken enorme schade in Nickerie

Meer dan tien huizen, twee schoolgebouwen, twee handelszaken zijn beschadigd door rukwinden vandaag in Nickerie. Een delegatie van Regionale Ontwikkeling, onder leiding van onderminister Mahinder Gopi en districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh, is bezig zich te oriŽnteren in het district.

De ravage bij een van de handelszaken in Nickerie.

Onderminister Gopi zegt aan Starnieuws dat de regering na zal gaan op welke manier de slachtoffers geholpen kunnen worden. Het Nationaal CoŲrdinatie Centrum Rampenbeheersing (NCCR) is onderweg naar Nickerie om hulp te bieden. De mensen die in een paar minuten hun dak kwijt zijn geraakt, zijn enorm geschrokken van de situatie. Door de regen zijn veel spullen van hen beschadigd.

De wind heeft huis gehouden in diverse delen van het district. Het gaat om Nieuw Nickerie, Van Pettenpolder, Waldeck en Sidoredjo. De delegatie is zich nog aan het oriŽnteren in diverse buurten. Getracht wordt om de mensen te kalmeren. De gedupeerden stellen het op prijs dat vanuit de regering gelijk ingespeeld is op de situatie. De districtscommissarissen Roline Samsoedien en Jerry Miranda maken ook deel uit van de delegatie. Zij waren mee naar Coronie voor de overdracht van het district door dc Hariette Ramdien aan Joeloemsingh, die met de waarneming is belast.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

17-05-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics