Nickerie.Net, dinsdag 22 mei 2012


Guyanezen domineren Telesur snelloop in Nickerie

De Guyanese atleten hebben ook de Telesur 10 kilometer snelloop in Nickerie op hun naam geschreven. Op de eerste plaats is geŽindigd Cleveland Forde, nummer twee is Kalvin Johnson en de derde plaats is voor Lionel díAndrade. Ook bij de vrouwen wint Guyana; Alika Morgan eindigde op de eerste plaats. Deze uitslag werd ook op 1 mei in Paramaribo opgetekend. De snelloop in Nickerie leek een herhaling.

c687c8b322d414d7452cd1ed227c19cd.jpgKalvin Johnson, Cleveland Forde en Lionel díAndrade.

Ilsida Toemere van SNL kwam als tweede vrouw binnen, Carolien Marlet werd eerste bij de dames 45+. Bij de jongens junioren ging Clifton Betje van atletiek vereniging Marwina als eerste over de eindstreep, gevolgd door Mitchel Venloo van Atletiek vereniging Profosoe, en Shaquille Pelswijk van Nickerie.

Bij de meisjes junioren eindigden Genelva Diko van Profosoe op de eerste plaats, gevold door Chaista Prika van atletiek vereniging Marwina en op de derde plaats is Xiomara Getrouw van Gazelle binnen gekomen. De jongste deelnemer was Riduwan Idrisman (14) en de oudste Rudy Balker van Gazelle. Er waren meer dan 4500 deelnemer bij de 5 km wandel- en trimloop.

Edgar van Genderen

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

22-05-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics