Nickerie.Net, zaterdag 02 juni 2012


54 panden ondervinden schade door rukwinden in Nickerie

Nickerie - 54 gebouwen zijn beschadigd door de hevige rukwinden die gisteravond Nickerie teisterde. Het gaat om woonhuizen, moskee en andere panden, waarvan de daken weggerukt zijn. Sommige woningen hebben beperkte schade opgelopen, terwijl andere weer zonder daken zitten. Dit zegt districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh van Nickerie aan Starnieuws.

2813d4e042d4874cbb48f90383191c90.jpgEen houten woning aan de Hiraweg in Nickerie die zwaar beschadigd werd door de rukwind.

De dc merkt op dat er al op twintig plaatsen hulp geboden is door Openbare Werken en Regionale Ontwikkeling. Op andere adressen is alvast een aannemer aan het werk gezet, omdat de woonsituatie in een zeer deplorabele staat verkeerde door de rukwinden. Er wordt zoveel mogelijk hulp geboden. “Het ligt in de bedoeling om alle geregistreerden hulp te bieden. De zwaarst getroffenen proberen we eerst te helpen”, deelt Joeloemsingh mee.

De getroffen zijn: Zeedijk, Hiraweg, Awad Hoesseinweg, Krabbeweg, H.N. Van Dijckstraat, Sidoredjoweg, Van Idsingaweg, Skoertjieweg, Hamptoncourtpolder en nog enkele andere gebieden in het district. Joeloemsingh vindt het erg dat er precies na twee weken het district weer zo zwaar wordt getroffen door de rukwinden. De eerste schade was net achter de rug. Toen waren er 21 panden getroffen.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

01-06-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics